Sunday, April 26, 2009

Susupan Pagi

Fakhry dan Monahara Menjawab Selaga Persoalan

SAHIH segala tuduhan tidak benar dan ianya jelas mempunyai motif tersendiri. Kemunculan Tengku Mohammad Fakhry bersama isterinya Monahara Odelia Ponit di dua majlis umum semalam menjelaskan segala-galanya. Pasangan berkenaan ternyata bahagia dan sedang melalui kehidupan baru penuh membiru.

Tengah hari kelmarin Fakhry bersama Monahara menghadiri majlis kenduri kahwin anak Exco Kelantan, Husam Musa, Ahmad Syafi dengan Indah Purnamasari Didin di kampung Kota, Kota Bharu Kelantan. Kehadiran pasangan itu dilaporkan dalam kebanyakan media hari ini.

Sebelah malamnya pula Fakhry dan Monahara ke stadum nasional Bukit Jalil untuk memberi sokongan kepada pasukan Kelantan yang bertarung dengan Selangor dalam perlawanan akhir piala FA. Kesudahan perlawanan itu Selangor menjuarai piala FA dengan tendangan penalti 4 - 1.

Seperti mana di Kota Bharu, mereka juga kelihatan gembira dan bahagia. Kemunculan di stadium yang sudah diketahui itu cukup menjelaskan keadaan sebenarnya. Khalayak di stadium lebih ramai dari khalayak di rumah Husam menjadi saksi kebahagiaan pasangan berkenaan.

Semoga segala tohmahan jahat terhadap Fakhry kononnya menyeksa isterinya itu akan berakhir. Semua pihak khasnya ibu Monahara, Daisy Fajarina terimalah keadaan yang ada. Jangan lupa usaha pulihkan hubungan ibu dan anak, mertua menantu dan besan sekali. Selamat. [wm.kl. 10:55 am 26/04/09]

No comments: