Sunday, December 23, 2012

PERHATIAN

Assamualaikum...

Didoakan semuanya sihat dan selamat. Untuk pengetahuan saya buat sedikit perubahan ke atas blog saya dengan menukar template baru. Harap pembaca senang dengan template ini.

Sehubungan itu saya juga bersetuju untuk membuka ruang komen seluasnya. Tindakan ini mungkin ada risko tetapi demi memenuhi permintaan para penjengok yang bermasalah untuk membuat komen kerana gagal memenuhi syarat-syarat tertentu yang diminta untuk membuat pengeposan komen.

Bagaimana pun diingatkan semua komen-komen perlu beradab, bertanggungjawab dan TIDAK dibenar sama sekali memberi komen yang tidak relevan atau pun menyebabkan anda diambil tindakan.


Hendaknya para penjenguk memberi kerjasama sepenuhnya demi melihat blog ini dapat berfungsi seperti dihasratkan. Salam Mso. [wm.kl. 23/12/12]

22 comments:

jeebond said...

Salam...
Tahniah.. Nampak cantik dan menarik..

Anonymous said...

Terima kasih. Baru la demokrasi terpimpin!

Taufik said...

Bismillah, test komen

Anonymous said...

Salam..menarik warna biru laut..sejuk mata memandang

Borhan said...

Jujur ikhlas kerna Allah

Anonymous said...

Tahniah tuan, teruskan dgn perubahan, teruskan dgn penulisan...

Anonymous said...

Terbaik...suka2...hehe

ali kg kelola said...

Hari2 saya jengok blog ni... Saya peminat cara penulisan tok ti... Tq

Anonymous said...

Tahniah ustaz ..

Laseer said...

Ore lain ambo tak tahu, Bagi ambo sakit/senok mato la MSO, tok masuk kalar(warna) link biru dengan bayangan biru,

Ps:ambo pun tok suka biru heheh

Muzafar delpiero said...

Bagus2...ada pembaharuan.

ayba said...

Bagus untuk membuka komen blog seluas-luasnya. Seteruk-teruk komen ia tidak akan mencacatkan blog ini, yang cacatnya ialah pengomen itu. Kalau teruk sangat Tuan MSO boleh padam.

insafdoh67 said...

Baiiiiiiik r... Cerah mata... Tak kisah kalar ape asal isi sedap... Tahniah mso kerana berani berubah... Kih.kih.kih....

Anonymous said...

biru lazurit adalah warna yg sgt sesuai

Anonymous said...

Sokong

Anonymous said...

Sokong aje.

leje said...

tak sukalah..
dulu senang nak baca pasal artikelnya penuh sekarang dah nak kena klik satu2 artikelnya.

apapun tahniah.

wan amir said...

terbaik

Anonymous said...

Alhmdulilah lbh mudah komen

wan din said...

Biru nmpak..kalu hijau pn comel jugok

Truckster said...

Sdr MSO utk elakkan byk anonymous Letakkan comment mgunakan profile FB, boleh ditambah melalui option blogger

mso.im said...

Salam Truckster... kalau boleh tolong tunjukkan sikit cara2 untuk memasukkan apa yg sdr maksudkan itu. Nanti sy akan cuba baiki. Terima kasih.