Thursday, December 29, 2022

Perhatian: Sudah siap buku yang mungkin anda tunggu

IKLAN PRECETAK

Alhamdulilah penulisan buku baru saya Noktah Sebuah Penantian: Anwar PM10 Kemelut Piraum Ke-15 (NSP) sudah selesai. Proses seterusnya ialah ke percetakan. Seperti biasa sementara buku siap saya memberi peluang kepada para penjenguk blog ini yang berminat untuk membuat tempahan awal (pra cetak). 

Sebagai mengingati anda yang prihatin ini, saya sediakan 203 naskah sahaja. Sebahagian besar naskah itu sudah pun diempah dan tersisa untuk beberapa naskah sahaja lagi khas untuk penjengok blog ini. Yang berminat boleh terus berhubung atau WhastApp langsung dengan saya di nombor: 019 2336996. 

Sila nyatakan anda mengetahui ini dari nara sumber mana, Twiter, Facebook atau blog Merah Tinta. 

Sedikit mengenai latar belakang buku ini. Tebal 608 muka surat. Harga tawaran RM60.00 pengecualian postage dan diautograf. Dalam buku ini terdapat hampir 200 keping gambar warna warni menceritakan ragam semasa kempen, hari pilihan raya sehinggalah saat Anwar Ibrahim mengangkat sumpah menjadi PM. 

Mungkin dalam ratusan gambar ini jika anda seorang refomis dan pengkagum tulen Anwar wajah anda turut terakan di dalamnya. 

Butiran mengenai buku ini.

Judul: Noktah Sebuah Penantian: Anwar PM10, Kemelut Piraum Ke-15. 

Ketebalan: 608 muka surat.

Gambar: 180 keping gambar warna warni. 

Misteri: Ada sesuatu rahsia yang mungkin anda ingin ketahui, kenapa saya (MSO) sangat yakin Anwar akan jadi PM. Rahsianya ada dalam buku ini di muka surat? Oh kena baca dan selek sendiri.  

[Tawaran 203 nasah pra cetak istemewa untuk penjenguk blog ini sudah berakhir. Tempahan harga basa dibuka. Harap maklum.]

[wm.kl.8:31 am 29/12/2022]

No comments: